Hashtagg motnyamål2018

Hashtagg Motnyamål2018

#motnyamål2018 det är den taggen du kommer se många av mina bilder med, om du följer mig på Instagram.  För det gör du väl?
Med Lidingöloppet avklarat så har jag inga tävlingar kvar att genomföra och heller inget specifikt att träna mot egentligen.
Jag har lite planer och tankar om mitt träningsår 2018 och förstås om månaderna som är kvar på det här året.

Vardagsmotion

Med Bonzo är vardagsmotionen inget problem längre. Men den ska ändå genomföras och finnas med i planen, vardagsmotion är oerhört viktigt för hälsan, både fysiskt och psykiskt.

motnyamål2018

Käket

Jag har faktiskt valt att gå på en form av diet igen. Eftersom min hypotyreos gör det så svårt för mig, med hormonvärden som inte är bra bla bla, så är det enda chansen för mig att förhoppningsvis tappa några kilon.  Att äta bra fem dagar och ha två  2 dagar med ”sämre” eller hur jag nu ska uttrycka det, men jag tror du fattar, i veckan funkar tydligen inte på mig med min hypo, trots att jag också tränar rätt mycket.
Jag har fortfarande ingen som helst önskan att bli ”smal” men jag vill få en hälsosammare vikt.
Det kommer förmodligen gå oerhört långsamt och jag har också valt en diet som ger mig möjlighet att äta det mesta men inte jämt.
Jag tänker inte snacka så mycket diet här men det kommer ut en och annan matbild på Insta. Jag vill ändå visa att jag äter bra vanlig mat. Inga konstigheter alltså.
Men jag väljer ändå att gå på diet, för det ställer lite högre krav på mig än att ”bara” sluta äta skräp på helgerna, vilket vi alla vet är lättare sagt än gjort.

Styrketräning och CrossFit

130 kg i marklyft – det är mitt närmaste styrkemål. Det måste jag lägga lite fokus på.  Det ska bli  kul, det ser jag fram emot!
I övrigt så fortsätter jag självklart med min CrossFit och övrig styrketräning.
Att vara stark och bli starkare är coolt och det kommer också hjälpa mig i min löpning.
Självklart inser jag också att diet inte direkt går i linje med att öka i muskelstyrka, men jag ska ändå ha det som mål.

Löpningen

Jag vill springa ett långlopp 2018. Allra minst Lidingöloppet 15 km igen (fast det är väl egentligen inget långlopp 😉 ), där har jag ju lite att ta igen tänker jag.
Jag vill springa som jag gjorde 2014 och 2015, i ett för mig bra tempo och helt smärtfritt.  Men kanske blir det till och med ett längre lopp. Väl förberedd så kommer det också gå fint.
Det ser jag också fram emot!

Så du följer  väl med mig framåt också? Både här och på Instagram med hashtaggen motnyamål2018

Vad har du för mål? Berätta gärna!

About Camilla Lind

Page with Comments

  1. 130 kg?!
    Du är så jäkla cool!!! 😀

    Jag har inte börjat lura på nästa års mål, men lite sugen blir jag att sätta upp dem snart.
    Kanske hittar jag träningsmotivationen då. 🙂

    Kram M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *