Jag är en sån som tränar

Vad menar hon nu tänker du säkert?
Det är klart att hon är en sån som tränar, det har hon väl varit i flera år.

Och ja, det har jag ju faktiskt! Jag är också oerhört stolt över det, stolt över att jag tog mig över tröskeln och blev en sån person som tränar  varje vecka året runt, utan att tänka så mycket på det. Visst har jag en plan med min träning men det allra viktigaste, det är att fortsätta vara en sån som tränar. En tränande person som tränar året runt, varje år, helt enkelt.

En sån som tränar – nu  för tiden

Ni som känner mig, eller har följt  mig länge, ni vet också att jag varit en annan person en gång. En av mina kollegor minns mig som en stor kvinna med långa målade naglar och mer eller mindre ständigt en cigg i mungipan. Haha, jag skrattade nästan ihjäl mig när hon berättade om sin bild av mig.
Idag är jag en stor kvinna, med kortklippta omålande (för de går ändå sönder när man håller på med vikter) naglar. Ciggen är borta sen 5 år och jag önskar att dygnet hade fler lediga timmar för träning och roliga utmaningar.

Tänk hur livet kan förändras ändå! Och tänk vad man kan åstadkomma bara man är lite envis och ger sig fan på saker. För även om det känns motigt och tungt ibland, så ångrar jag aldrig någonsin ett träningspass.

På bilden i mitten var jag snyggt solbränd förvisso, men också extremt otränad. Jag och barnen var hos min pappa i Oslo och gick runt på nöjesparken Tysenfryd en hel dag. Jag hade så ont i fötterna och benen! Det var varmt och svettigt och jag var helt ärligt jädra less på mig själv. Jag minns också att jag blev ledsen när jag såg bilden av mig själv. Att vara stor är i sig inte ett problem för mig, men det blev ett stort problem för att jag knappt orkade stå och gå en hel dag.

Jag är så glad och stolt för att jag gjorde en rejäl förändring i livet.

en sån som tränar

Är du mer nyfiken på mig? Läs mer på ”Om” 

Jag finns på Bloglovin, Instagram & Facebook!

About Camilla Lind

Page with Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *