På skidor i Sälen

I helgen har min yngsta syster och hennes familj varit hos oss. Det var skidåkning som stod på agendan, skidåkning som i utförsåkning.
Och det har jag inte gjort på väldigt länge, vilket säkert många tycker är lite konstigt när man bor i fjällen.
Men det är inte det jag prioriterar högst på en ledig dag och till skillnad mot alla turister som kommer hit så har jag inte semester och lediga dagar att ägna åt bara skidåkning. När jag är ledig ska ju allt annat göras också.
Men jag hade i alla fall bestämt mig för att jag skulle åka med dem på lördagen och barnen skulle med.

På skidor i Lindvallen

Så det var bara att leta rätt på alla grejer och dra iväg till Lindvallen. Tre vuxna och fyra barn mellan 9 och snart 15 hängde i backarna i många timmar. Och det var ju så kul! Så där kul att jag undrar varför jag inte gör det oftare! 


Vi åkte i Pink Park, kollade in Valletorget och avslutade med Mix Megapol och Fjällkalaset. Där var det afterski med Dolly Style, Valle och Panzar från Gladiatorerna.  Det var sjukt mycket folk!
Det var dessutom så himla roligt att åka skidor, så jag bestämde mig för att hänga med på söndagen också.

På skidor i Kläppen

I går åkte vi i Kläppen och då var min man också med. Ifall ni inte har koll så har Kläppen investerat i en gondol och det är ju den grymmaste lyxen att få åka i! 


Tänk att ta sig till toppen i varm och skön gondol, faktiskt helt fantastiskt och det gör också att man inte måste in och värma sig trots att det är rätt kyligt.

Vilken härlig helg på skidor det blev!

About Camilla Lind

Page with Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *