Hemmavasan 2020 trail och mtb

Hemmavasan 2020 trail och mtb

Vi har klarat vår Vasaloppstrippel! Det som varit vårt träningsmål sen förra hösten när Anna fick starten i Vasaloppet 30 av sin bror och jag i ett ”svagt” ögonblick lovade att haka på 😉

Vasaloppet 30 -2020

Lördagen 15/8 sprang vi Hemmavasan trail 30 km. I strålande sol (och lite för hög värme) tog vi oss 15 km från Smågan utefter Vasaloppsspåret och sen vände vi och sprang tillbaka. Serviceteam hade vi förstås (tack ❤️) som såg till att vi kunde fylla på med både vätska och energi flera gånger.

Anna i Vasaloppsspåret

Och vilken härlig dag vi fick! Vi hade energi från start till mål även om jag hade krampkänningar i vaderna sista milen (men ingen smärta i artrosknät- tack för det) och det rullade på bra. Vi blandade gång med jogg och peppade varandra genom loppet! Det här vill jag göra igen!

Statusuppdatering på sociala medier andra milen
Målgång! 30 km trail (plus xxx meter pga app-strul)
Efter loppet-badet i Smågan

I onsdags 19/8 var det dags för Hemmavasan cykel 32 km. Sista dagen för oss att göra öppet eftersom Anna skulle resa bort på torsdagen.

Efter en lång period med sol och värme drog denna kväll ett rejält oväder med åska och ösregn in. Vi väntade så länge vi kunde men sen var det bara att ge sig ut. Nu handlade det bara om att få det gjort och helst på så kort tid som möjligt!

Redo för start- redan blöta men glada

Vi cyklade så vattnet sprutade, både från vägen och om oss. Det öste ner och vi hade inte en torr fläck på kroppen. Men vi klarade det och på en riktigt bra tid dessutom.

Glada att vara i mål

2020 – året när vi utmanade oss och genomförde Vasaloppets Vasatrippeln 30 km!

Team Evy ❤️

About Camilla Lind

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *