Årskrönikan 2016 del 2

Resten av året

Här kommer resten av året, den andra delen av årskrönikan. Missade du den första så hittar du den här.

Juli

Nästa moment i ICAs klassiker startade i juli, det var 3 km simning. Jag simmade både i älven och i utomhusbassäng och på bara några tillfällen var jag i mål.
Jag började träna min uthållighet igen och sprang långa pass långsamt. Något som jag verkligen älskar och som jag det senaste året gjort alldeles för lite av. Det är lite som meditation det där, att bara lunka på.
Jag och barnen tillbringar ett par veckor på Öland och jag springer Victorialoppet för tredje gången.

lopning-pa-oland

Augusti 2016

Jag bestämmer mig för att sätta ett långsiktigt viktminskningsmål, typ en gång för alla. Jag har inga ambitioner att bli smal men vill inte vara begränsad av min vikt. Jag vill orka springa mer och längre och jag vill orka lyfta min egen kropp. Fram till december går jag ner 7,5 kg, under den här perioden bygger jag också en massa muskler och gör flera stora personbästa i de olika styrkelyften.
Jag springer Vasastafetten tillsammans med gänget från CrossFiten. En härlig dag där vi peppar och hjälper varandra fram hela vägen till Mora.

vasastafetten-2016

September 2016

Jag vågar göra mina första riktiga boxjumps. Det vill säja hoppa jämfota upp på en hög låda. Läskigt men jag är stolt över mig själv!
Springer på fjället, går långa promenader, tränar i boxen och sköter kosten bra. Hösten är som vackrast och vi har flera riktigt sommarvarma dagar.

host-i-salen

Oktober 2016

Tillsammans med Helena arrangerar jag Run of Hope i Sälen, en springtävling utan tidtagning i kampen mot barncancer. En ung pojke i byn har precis förlorat sin kamp och många ställer upp. Tusen tack igen alla fina som hängde på och bidrog!
I slutet av månaden åker vi till Sundsvall och hämtar hem Bonzo. Vår fina blandraskille som kommer från Rumänien. En glad och lugn kille som tar familjen med storm.

November 2016

Med en hund i familjen går det lätt att få ihop vardagsmotionen. Jag har liksom inget val och jag älskar att gå på promenad med honom och han har på kort tid blivit så självklar i vår familj.
Vi får massor av snö, vintern kommer tidigt i år.
Bloggen flyttar. Från Camilla tränar till Camilla Lind och mitt nya bloggmotto blir ”Våga bli stark mitt i livet”. De orden betyder så mycket för mig, för stark betyder inte bara stark som att i lyfta tunga grejer utan stark betyder även att våga stå upp för den man är och våga ta sin plats!

December 2016

Årets sista månad. Jag planerar in en träningsvilovecka över julen. Jag har tränat 5-6 pass i veckan ända sen augusti och behöver lite återhämtning. Det blir många långa promenader med Bonzo och under julen har vi sällskap av syrran och hennes berner sennen.
Det har varit en bra månad, jag har fått vara frisk och kunnat träna på som jag velat.

Nu hoppas jag på lite mer snö. Jag ser fram emot lite längdåkning, slalom och springturer blandat med tuffa pass i boxen.

Det är coolt att våga bli stark vet du ♥

Gott Nytt År!

oland_3

About Camilla Lind

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *