Kontakt/Samarbete

Min gamla blogg hittar du på Camilla Tränar

 

Sponsrade inlägg

Jag skriver ibland sponsrade inlägg men förbehåller mig rätten att samarbeta med de företag som jag anser tillför relevant information för min blogg och mina läsare.
Mina sponsrade inlägg är alltid märkta med “sponsrat inlägg” eller “i samarbete med”. Märkning kan ske på bilder i inlägget.
Det är alltid mina egna åsikter och tankar i inlägget oavsett.

Produkter/varuprover/Pressutskick


Jag tar gärna emot varuprover och produkter men testar och recenserar endast produkter som jag gillar och kan stå för.
Dessa inlägg sker då utan kostnad för dig som företag men jag bestämmer själv om, vad eller när jag skriver om produkten.

Affiliate

Jag skriver ibland inlägg som innehåller affiliatelänkar. Det betyder att om du klickar på länken och genomför ett köp, så får jag en liten procentandel av köpet. Det kostar inget extra för dig. Jag skriver bara inlägg om produkter jag själv har, vill ha och/eller kan stå för.
Alla affiliateinlägg är märkta med *det här inlägget innehåller affiliatelänkar.

Allmän policy

Jag följer marknadsföringslagen och ämnar vara tydlig mot mina läsare och följare om vad som är sponsrat/produktplacering.
Allt innehåll är producerat av mig och är mina egna tankar och åsikter.

Kontakta mig gärna om du har frågor eller om du är intresserad av ett samarbete med mig!

Camilla Lind @ camillalind@telia.com

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Webbplats’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

img_7008