Min årskrönika del 1 2016

Årskrönika del 1 2016

Att skriva årskrönika är kul, man tittar tillbaka på året som gått och reflekterar lite över det man gjort och vad man vill göra mer av framöver.
Min krönika för 2015 blev det årets mest lästa inlägg och det kan du läsa i min gamla blogg.
Ok, är du med? Här kommer del 1 av min årskrönika för 2016!

Januari 2016

Jag tränade CrossFit och åkte längdskidor. Skrev bland annat om hur det är att vara lite rädd på längdskidor. Det är faktiskt inte helt lätt att åka längd men jag fortsätter kämpa för det är ju ändå så himla härligt.

Läs inlägget
”Om att vara lite rädd på längdskidor”

langdakning-2016

Februari 2016

Jag är förkyld och det  blir en del soffhäng. Kommer igång så smått och åker längdskidor, springer lite och gör tunga backsquats i boxen.
Jag skrev ett långt inlägg om ”Mentala spöken, hypotyreos och om att ta den långa vägen”  (alla länkar går till min gamla blogg ifall du är ny läsare och undrar)

Mars 2016

Jag och barnen åkte till Öland över påsk, det är en tradition numera. H som jobbar får stanna hemma. Vi gick långa promenader med Viktor, och jag sprang såklart i Slottsskogen. Vi åt god mat, drack lite vin och jag laddade mina batterier med massor av energi.

oland-2016

April 2016

Jag kämpade för att få ordning på vardagsmotionen och lyckades ganska bra. Första cykelturen gjordes och som vanligt så blev jag lite nykär i cyklingen och önskar att tiden skulle räcka till fler roliga saker! Jag markade 112,5 kg och slog nytt personbästa (häromveckan var jag uppe i 125 kg så träningen går verkligen framåt!)
Jag skrev ett inlägg om att hantera stress. Läs det gärna här

april2016

Maj 2016

Jag trampar på, 30 mil ska avverkas för att jag ska få bocka av ICA-klassikerns cykeldel. Jag provar cykelskor för första gången och får en magisk tur. Jag cyklar på grusvägar och inne på min spinningcykel. Drömmer om Cykelvasan, visst vore det coolt att cykla mellan Sälen och Mora? Jag hänger i boxen minst två gånger i veckan, lyfter tungt och utvecklas enormt. Jag sprang dessutom milen för första gången på länge, och jag gjorde det dessutom på ett löpband.

Juni 2016

Äter supergoda chokladproteinpannkakor och tänker att det faktiskt inte är så svårt att välja bättre alternativ. Jag åker på den värsta förkylningen jag någonsin haft. Ligger hemma på soffan nästan en vecka åker sen till Mallis men är förkyld hela veckan. Emma skriver ett fantastiskt gästbloggsinlägg hos mig när jag är på Mallis.
Jag hinner göra klart cykeldelen i ICAs klassiker och bockar av 30 mil i sadeln.
Läs ”Att springa riktigt långt med övervikt”.  Emma liksom jag, är löpare med övervikt men vi är starka och uthålliga och det går visst att springa fast man är överviktig. Träna styrketräning så minskar du risken för skador!

chokladproteinpannkaka

I morgon kommer nästa del av min krönika 🙂

 

About Camilla Lind

Page with Comments

    1. Ja, den hamnade i skräp av nån konstig anledning 🙁
      Tack och gott nytt år till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *