Utanför min comfortzone

Ge mig en skivstång eller ett par löparskor så är jag hemma. Jag är på väg att bli hemma med längdåkningen också. Så vad passar bättre än en ny utmaning?

Igår var det dags för första vuxenträningen för oss som gillar att cykla xc-cykling. Nu skulle jag få lära mig mer hur man växlar och när. Hur man åker stig i skogen och jag skulle cykla i grupp.

Även om jag cyklar lite så blir det mest grusväg och jag cyklar mycket ensam. Så jag hängde på nybörjargruppen och inte helt otippat så var det väldigt roligt!

Först trampa en bit för att försöka hitta rätt kadens. Inte helt lätt och sen in i skogen på en böljande skogsväg för att lära oss växla i backe. Jag skrattade mest! Inte helt lätt och sen gick min cykel sönder. Nåt med växlarna. Men eftersom det fanns kunnigt cykelfolk med så fick min cykel åka på verkstad direkt och förhoppningsvis är den hemma hel till nästa gång (annars lånar jag Henkes cykel då).

Kvällen avslutades med balansövningarna på platt mark men ack så utmanande 👌

Det är fint med vänner som man tränar allt möjligt med. De här grabbarna tränar jag CrossFit med och vi springer ihop ibland också.
Bild: Sälens IF

Jag ser verkligen fram emot nästa vecka! Så roligt att få lära sig nåt nytt och det var verkligen anpassat efter vår förmåga.

About Camilla Lind

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *