9 månader

Man skulle ju kunna få till vad som helst för tok till en rubrik som 9 månader 🙂
Vad var det första du tänkte på när du läste rubriken? haha
Men jag konstaterar att när det gäller vad som hände mig för 9 månader sen, så är det nåt så osexigt och tråkigt som att det var då jag var förkyld sist…

9 månader

Det är många månader och flera förkylningar i min närhet som passerat. Både barn och man som snorat och hostat på mig men jag har stått stark varje gång. Jag har boostat kroppen och immunförsvaret med zink, selen, d-vitamin och omega 3 varje dag, och tror att jag har dem, hyfsat bra mat, mycket frisk luft och träning att tacka för att jag hållit mig frisk.
Men nu så är det liksom lite kört och det är ju surt förstås.
I går morse vaknade jag med halsont och täppt näsa. Idag är det ungefär samma status. Jag är inte sämre så jag hoppas att det inte blir det heller.
Jag har bokat av träningen både idag och imorgon och ägnar mig bara åt (jobb), vila och hundpromenader.
Men längtar redan efter roliga träningspass igen….

9 månader

 

About Camilla Lind

Page with Comments

  1. Jag höll ju på att bli förkyld i måndags men på något magiskt vis lyckades jag få det att vända :O Körde 1 krm ren askorbinsyra (ca 1000 mg C-vitamin) i ett stort glas vatten tillsammans med 2 g omega-3, 50 mkg D-vitamin och järn/zink morgon och kväll i två dagar. Och nu har jag inte ens ont i halsen längre :O Kanske kan va något, att tredubbla dosen av de immunförsvarsstärkande tillskotten och se om det händer något.

  2. Åh, krya på dig och hoppas det går över snabbt! Coldzyme är ett tips annars. Hela familjen blev förkyld efter vi var i Sälen, men jag klarade mig med lite harkel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *