Vilken vecka! Operation, tunga mark och löpning

Jag har ju strulat med blånaglar sen Lidingöloppet och vid nyår fick jag dessutom nageltrång som också blev ett sår. Inte bra på nåt sätt. Jag har haft så sjukt ont när jag haft skor på mig. Inte så lätt att gå i sandaler på vintern precis…

Men i tisdags fick jag det här fixat på vårdcentralen. 1/3 av nageln togs bort och så även det sk svallköttet (hatar det ordet) som hade bildats. Det var infekterat men inte inflammerat. På onsdagen tog jag det lugnt men sen har jag tränat på fast utan skor. Det blödde rejält efteråt och jag får fortfarande lägga om det varje dag. Men jag har inte ont! Jag kan gå riktigt igen. Så himla skönt.

Ett roligt pass den här veckan var när Casper följde med mig till boxen och körde mark. Det är ”prova på” hela veckan och jag hoppas att jag ska få honom sugen på att börja träna i boxen.

Jag gjorde 5×5 på 95 kg. Tungt men okej. Casper är stark och gjorde 3×5 på 80 kg.

Idag har jag gått en riktig långpromenad med Bonzo. Det har gått från att vara runt -25 ° till att idag bara vara 5°. Sen sprang jag 30 minuter på löpband, det var verkligen länge sen! Kände inget i tån eller nån annanstans heller. Så nu tänker jag väl att det är dags att få lite kontinuitet i löpningen igen.

Det har varit en smärtsam vecka men nu börjar det kännas riktigt bra igen 🙂

Och så härligt det var att snöra på mig mina älskade Asics igen ❤️

About Camilla Lind

Page with Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *