Vecka 9 – träning, bo borta och Vasalopp

Jag är verkligen urdålig på att uppdatera bloggen nu, men jag har ingen skrivlust!

Men här är min senaste vecka lite kort, en vecka där jag knappt bott hemma för att vi har haft huset fullt av vasalöpare.

Måndag: tunga marklyft och strikta pressar. Och en isande kall hundpromenad. Jobb på distans.

Tisdag: Har bott hos svärmor sen i lördags men idag åker jag hem. Jobbar. Tränar ett svettigt pass i boxen. Börjar äntligen få tillbaka orken efter sista förkylningen. Sover i min egen säng. Fortfarande isande kallt.

Onsdag: Morgontränar, flyttar in hos min kompis Anna för att vara hundvakt några dagar. Eldar, jobbar från soffan och myser med Tova och tre hundar. Har läkartid om min hypotyreos. Tar fler prover, säjer att jag vill testa liotyhronin. Han ska återkomma.

Torsdag: Levererar broschyrer till Vasaloppsstarten. Gör ekonomijobb på kontoret och svarar på en massa mail, eldar i Annas kamin. Har träningsvärk. Ser på film med Tova och äter godis.

Fredag: Jobbar på förmiddagen och tar sportlov efter lunch. Slappar. Är funktionär på Nattvasan på kvällen. Roligt uppdrag och äntligen är det lite varmare.

Lördag: Tränar i boxen på morgonen. Flyttar 140 kg flera meter på 50 sekunder. Roligt och annorlunda. Städar och packar ihop i Annas hus. Dags att åka till Horrmund igen. Byn är helt överfull av vasalöpare och sportlovsfirare. Tar en promenad med småkillarna innan vi åker.

Söndag: Efter en lite galen vecka landar vi hemma i vårt egna hus vid lunch. Städar ihop efter gästerna. Tillbringar eftermiddagen i soffan.

Tack Ulla för att vi fick komma och våldgästa! Och tack Anna för att jag fick hänga med dina ögonstenar några dagar ❤️

About Camilla Lind

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *