Vecka 9 på Instagram 

Jag är flitig på Instagram, man kan nästan tro att jag är lite beroende av detta fantastiska sociala medie 😉

Följ mig gärna så missar du inget! Bloglovin,Instagram & Facebook!

Vecka 9 på Instagram

Veckan är inte riktigt slut än men här är några av bilderna från vecka 9 på Instagram.
Jag blir så glad när jag kommer in på affären och ser att de tagit hem nyheter, häromdagen hittade jag bland annat denna från Njie.
Den var riktigt god och granolan hade en god smak av äpple och kanel. Jag testade även smaken chocolate & banana, men den var inte alls lika god. Då gillar jag Njies vanliga chokladproteinpudding mycket bättre.

vecka 9

Många och långa promenader blev det i helgen. Så lyxigt att gå på sjön och kunna ha hundarna lösa men ändå under full uppsikt. Jag tränade inkallning många gånger och inte en enda gång visade Bonzo tecken på att vilja dra iväg från mig. Hurra!

Alltså, passet i tisdags. Inte det roligaste jag gått på men såklart en tuff utmaning. Maxreps av pullups och armhävningar var tredje minut under 30 minuter. Jag hann 109 pullups, vilket är ett absolut rekord för mig som precis börjat med pullups! Sen blev det 129 armhävningar också. Och träningsvärken var ett faktum. Igen.

Igår var jag och några kollegor till Mora för ett möte med Vasaloppet. En inspirerande miljö men nja, jag är inte supersugen på att ta mig fram till målportalen på skidor 😉 Jag gillar längdåkning men tävlingar lockar mig inte det minsta.
Men jag har sprungit in här två gånger och i höst kommer jag och min kompis rulla in här med våra cyklar!

Ser ni vilket fantastiskt snöväder?

Vasaloppstider betyder också nattgäster i huset. Katterna har förlikat sig med invasionen en gång om året men tycker nog det är rätt skönt när det är över också.

Igår hängde Sara med till boxen för att träna. Vi har aldrig träffats irl men hängt i samma träningsgrupp på Facebook i flera år. Hon och hennes familj är här på semester. Tänk vad träning och gemensamma intressen kan göra för det sociala livet!

 

About Camilla Lind

Page with Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *