Hur gick det med träningsmålen 2016

Träningsmålen 2016

Inför 2016 fanns en plan att jag och Helena skulle göra halvklassikern och springa Lidingöloppet 3 mil. Men så blev det inte. Av olika anledningar. Jag tyckte bland annat att jag hade hunnit åka för lite längdskidor för att åka halvvasan i slutet av februari.  När Helenas disk bråkade så ägnade jag mer tid åt CrossFit än löpning. Men jag var nog inte tillräckligt sugen på de där målen heller.

Det stora målet var att göra 300 träningspass men då fick jag också räkna vardagsmotion. Fast det slutade jag med efter halva året, när jag insåg att jag hyfsat lätt (om jag fick hålla mig frisk) skulle klara målet ändå.

Jag är stolt och glad över att jag avverkat ännu ett år som en tränande person!

träningsmålen 2016

ICA-klassikern och CrossFit

Även om det inte blev någon halvklassiker så bestämde jag mig för att hänga på ICAs klassiker och genomförde 30 mil cykel, 3 km simning och 3 mils löpning. Man har i snitt 6 veckor på sig att genomföra varje delmoment och det var en kul grej. Under sex veckor i januari-februari 2017 ska jag klara av 9 mils skidåkning och sen är jag i mål.

I CrossFiten hade jag egentligen inget specifikt mål, jag ville bara bli starkare liksom. Och ja, blir bättre på framför allt styrkeövningarna.
Det har jag också blivit, jag har ökat markant i alla lyften.

2016 blev året som jag sprang mycket mycket mindre än tidigare, även om jag ändå fick ihop 30 mil under året. Men det blev få långturer och inte alls så mycket trail som jag egentligen ville.
Jag blev istället helt fast i CrossFit och har nog älskat varenda pass mer eller mindre.

Nu ska jag fundera lite över mina mål för 2017 och det kommer såklart ett inlägg om dem om nån dag eller så.

 

About Camilla Lind

Page with Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *