Tjocka människor är lata

Tjocka människor är lata

Igår läste jag återigen en kommentar om att tjocka människor ska sluta äta skit och sluta sitta i soffan, för då kommer de bli smala. På slutet klämde hen till med att alla tjocka människor är lata..

Allt är inte vad det ser ut att vara och såna kommentarer gör mig så jävla ledsen och förbannad. Sluta släng skit och hat på andra. Såna kommentarer visar bara på okunnighet.

Vi är olika

Vi ser olika ut, vi tycker olika och om du inte har alla fakta så var bara tyst. Vårt värde sitter inte i vikten. Nog är vi mer vidsynta och ödmjuka än så?!
Jag kämpar inte för att bli smal.

Jag kämpar för att få en stark och hållbar kropp.

Mitt mest lästa blogginlägg:

Om att träna med hypotyreos

Tjocka människor är lata

About Camilla Lind

Page with Comments

  1. Jag blir så arg. Så förtvivlad över att människor tycker det är all rätt att skriva sådana kommentarer, det gör ont. Och än mer ont över att människor är så otroligt okunniga, för det är det mkt handlar om. Okunnighet inom ämnet. Det här med kränkande kommentarer är något vi måste få stopp på.

    Du är grym, glöm aldrig det! En sann jäkla inspiration <3

    1. Det är verkligen helt bedrövligt att folk häver ur sig sånt här. Tusen tack! ❤

  2. Jag blir så förbannad över sånt här! Att det är så utbrett fortfarande att döma efter ytan. Man vet inget, verkligen inget, genom att bara se på ytan. Du är en sann inspiration och någon jag tänker på som stark, sund och härlig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *