Mina 10 träningsfavoriter

Mina 10 träningsfavoriter

Jag gillar listor och läste den här som heter 10 träningsfavoriter hos Helena Hon som cyklar lite och idag får ni läsa om mina träningsfavoriter!
Låt gärna listan leva vidare i din blogg om du har någon, länka i så fall så kommer jag och läser hos dig!

10 träningsfavoriter

Favoriten i hörlurarna

Samsara 2015. Sånt sjukt bra beat och varje gång jag hör den så vill jag bara snöra på mig löparskorna och springa! Tröttnar aldrig på den!

Favoritövning i gymmet

Marklyft! Tränar nästan hela kroppen i en och samma övning och man känner sig så jäkla stark när man får dra nåt tungt från golvet 🙂
Men jag gillar alla basövningarna som marklyft, knäböj, press och bänkpress. Man kommer oerhört långt i sin styrkeutveckling om man ägnar sig åt dessa.

10 träningsfavoriter

Favoritdryck under träning

Jag dricker bara vatten när jag tränar. Utom när jag springer långpass över 15 km, då har jag nån form av sportdryck med mig också.

Favoritpass på gymmet

Jag tränar ju CrossFit i grupp så det svarar jag. Inga pass är likadana men jag älskar variationen för då tröttnar man aldrig.
Vi är några som tränar i boxen även när det inte är pass och då växlar vi mellan att träna på våra svagheter, träna sånt som är kul och sånt som vi är starka i.

Favoritfärg på träningskläderna

Svart… men gillar även mönstrade och färgglada tights!

Favorit pre workout

Beror på när jag ska träna men oftast äter jag inget särskilt innan träningen. Kanske en proteinpudding eller ett ägg, det beror lite på hur länge sen det är som jag käkade sist.

Favorit post workout

För det mesta så äter jag middag efter min träning. Äter allt men undviker vita kolhydrater och äter lite extra protein och grönsaker istället.

Favoritstretchövning

Duvan! Det är en yogaposition som stärker höften och ökar rörligheten i ländrygg, bäcken och säte. Så skönt!

Favoritträningsredskap

Skivstång och löparskor. Utan dessa vore träningen inget 😉

Favoritgym

Hänger egentligen inte på något gym längre utan tränar nästan bara i Fjällboxen. Jag har dock kort till ett minigym på byn, mest för att ha tillgång till löpband, roddmaskin och stakmaskin.

img_0149

 

 

About Camilla Lind

Page with Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *