Mål och intentioner 2017

Mål och intentioner 2017

Mål och intentioner 2017

Jag har funderat länge över vad mina mål och intentioner för 2017 ska vara. Eller vad jag vill att de ska vara.
Det är svårt, för jag vill så mycket mer än vad jag har tid till och jag har så svårt att välja bort saker.
Jag vill ju göra en massa grejer och ska försöka få till en bra balans.
Men prio 1 är att ta ansvar för min hälsa och ta hand om mig själv genom att göra saker jag mår bra av.

Löpningen

I slutet av mars åker jag och Helena till Stockholm för att springa Stockholm tunnelrun citybanan, ett tunnellopp på 8 km.  Ett unikt lopp i tunnel som man bara får uppleva en endaste gång. Det blir mitt andra tunnelrun i Stockholm, jag sprang i norra länken 2015 också.
För att orka springa måste man träna löpning. Jag får en hel del konditionsträning via CrossFiten men behöver ändå löpträna.

Bagheera fjällmaraton i höst: När det går ett traillopp i ens hemmafjäll så måste man ju springa. Från och med i år har de distanser på 10,21 eller 42 km. Jag tänker att jag ska springa 10 eller 21, lite beroende på hur det går att kombinera löpträningen med cykelträningen.
Men jag vill verkligen springa mer än jag gjort sista året, jag saknar och längtar efter långturer och jag vill springa mer på fjället.
Så från och med nästa vecka planerar jag in två löppass per vecka. Ett intervallpass och ett lugnt distanspass.

Jag skulle också vilja testa en run streak under våren… dvs jogga 20 minuter varje dag under en period. Inte kortare men längre ibland om man vill. Men 20 minuter räcker. Jag återkommer om detta längre fram 🙂

Cykelvasan öppet spår

94 km på mtb kommer såklart att kräva en del träning. Starten är betald och cykelsällskapet är kirrat så det är liksom bara att planera in och genomföra cykelträningen. Börjar lite smått under vintern med lite träning på spinningcykeln som så lägligt står i vardagsrummet. Så fort det blir barmark ute så får jag börja cykla ute. Tror att jag kommer att ha extremt stor glädje av min styrketräning men behöver ha lite cykelben (och cykelrumpa…)

CrossFit

Jag fortsätter att träna  CF minst 3 gånger i veckan,  året runt. Det är mitt mål.  Det är träning som gör mig starkare, snabbare och gladare 🙂
Jag ska fortsätta träna på mina svagheter och bli grymt jäkla stark i mina starkheter 🙂

marklyft-team

Andra mål och intentioner

Jag fortsätter att ha viktnedgång som mål och intention. Svårt för att min hypotyreos gör det inte lätt för mig, men med koll på kosten, bra träning och mycket vardagsmotion så tänker jag att jag sakta men säkert kommer att nå mitt mål. Jag har fortfarande inte smal som mål utan jag vill bara kunna göra det jag vill, utan att min kroppsvikt ska vara ett hinder.

Vardagsmotionen – känns som att den numera är en vana i och med Bonzo som också behöver ut och rastas 🙂 Jag snittar 10.000 steg om dagen sen han kom till oss och det är mitt mål.

Jag ska också  bli bättre på att lägga bort mobilen och vara mer närvarande i det jag gör. Göra en sak i taget och inte tre samtidigt.

Men oavsett vad det blir av mina mål under året så är det ändå träningsglädjen och kontinuiteten som är det viktigaste för mig. Att jag fortsätter att vara en tränande person som tar hand om sig själv ♥

cloud-600224_1920

 

About Camilla Lind

Page with Comments

  1. Intressant med dina mål. Jag har oxå planer på en runstreak. Troligen från mars eller april. Tänkte mig 1,6 km minst per dag.

    1. Kul Lina! Ska bli spännande att se hur kroppen reagerar på en run streak. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *