100 aktiva dagar och god fortsättning

God fortsättning!

Kära du! Jag hoppas att du hade en riktigt trevlig nyårsafton och att du är laddad för det nya året och allt vad det kan bära med sig!

Min första bock på 100 aktiva dagar blev dagens hundpromenad med Bonzo och Lilly (som fick åka innanför min jacka ibland för det blåste så kallt på henne).
Tanken är att anamma  ”magdamantrat som Lovisa och Jessica i Träningspodden pratade om för nån vecka sen. Det går ut på att man ska röra på sig 30 minuter om dagen.
Det kan vara allt från hundpromenad, löpning, simning till att cykla till jobbet.
Men det viktiga är att man rör på sig!

Missa inte att gå med i evenemanget 100 aktiva dagar för att få pepp, det kan du göra här.

100 aktiva dagar

100 aktiva dagar och Tiotusen träningspass

Eventet 100 aktiva dagar passar alldeles utmärkt att kombinera med utmaningen Tiotusen träningspass, som jag skrivit om tidigare (länk)Vi har skapat en grupp på Facebook, där utmaningen ligger i att tillsammans genomföra tiotusen träningspass (nivån för träningen sätter du själv). Hoppa in i gruppen också 🙂 Länk HÄR

Under promenaden idag funderade jag också en del på hur jag ska lägga upp träningen och mina mål i år… jag vill så mycket och jag vill bli bra på så mycket. Men  mer om det i ett inlägg längre fram.

 

 

About Camilla Lind

Page with Comments

  1. Duktig du är! Jag vill mycket mer med min träning, men har så svårt att få ner det i ord som mål och planera det 🙁 förstår inte varför det är så svårt!

    1. Det är svårt, det tycker jag också. Jag tänker att man tar en vecka i taget tills det liksom sätter sig. Och att man inte är så hård mot sig själv om det inte funkar alla veckor 🙂 God fortsättning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *