Veckans reflektionslista v 11

Söndag igen då, veckorna rusar förbi och vi går med stormsteg mot april, en vårmånad även i fjällen 🙂

Veckans reflektionslista

Veckans träning:  Det blev CrossFit både måndag och tisdag, men sen vaknade jag med halsont på onsdagen och har vilat från träning sen dess. Men det suger i träningstarmen vill jag lova!

veckans reflektionslista
Veckans vardagsmotion:  Det har gått väldigt bra måste jag säja! Men det beror ju förstås på att jag inte tränat. Tiden jag brukar träna har jag lagt på promenader, så långa härliga såna har det blivit varje dag.


Veckans mat: Jag har ätit ordentligt med mat. Jag har tänkt att kroppen behöver näring nu när den är lite krasslig. Ni vet det där med att äta 80% ”bra” och 20% mindre bra, det funkar väldigt bra.
Buzzador fick hjälpa till med en schysst och bättre middag den här veckan.  Jag buzzar färdigtärnad ost och med den slängde vi ihop en supergod pastasallad med massor av grönsaker, groddar och oliver. Färdigtärnad ost var riktigt lyxigt och enkelt att använda.


Veckans fjällväder: Det märks att vi går mot våren, det märks även på fjällvädret. Den här veckan har det regnat, snöat, varit ishalka, strålande sol, plusgrader och nu idag var det -9 grader på morgonen.

Veckans tips: Jag älskade Kalle Zachari Wahlströms besök på TV4 Nyhetsmorgon idag (söndag). Träning ska vara jobbigt och enkelt och anpassas efter hur just ditt liv ser ut. Att allt du gör som höjer pulsen lite, är bättre än att inte göra nåt alls!
Se inslaget här

Veckans tanke: Jag tar en dag i taget och tänker att jag ska göra så bra val som möjligt idag.


About Camilla Lind

Page with Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *