Höst i Sälen och tankar om LL

Höst i Sälen

Så tydligt det märks på alla sätt och vis att det är höst i Sälen. När jag gick min morgonpromenad med Bonzo i morse så slogs jag verkligen av att hösten är här och att vintern är på ingång. Det var bara 5 grader, så jag fick dra på mig både tjockare brallor, softshelljacka och mössa.
Men det är fantastiskt vackert. Färgerna är härliga och luften klar och lite krispig.
Enligt väderprognosen skulle det komma massor med regn idag men av det syns inget. Några timmar efter promenaden så skiner solen.

Lidingöloppet

På fredag åker jag och Helena till Stockholm. Det är dags för vårt tredje 15 kilometers Lidingölopp! Jag har haft lite ont i högerknät ända sen jag slutade min runstreak, det är dessvärre inte helt bra än. Men jag har inte sprungit och utan bara gått på några CrossFitpass där jag anpassat när jag känt av knät. Jag tränar ikväll men sen är det vila helt torsdag och fredag. Jag tänker att det kommer gå fint. Jag är tränad för uppgiften, så det oroar mig inte. Jag får ta det lugnt och skulle det blir problem så får jag väl helt enkelt gå. För i mål ska jag, det finns inget annat.
Åh, vad jag ser fram emot LL igen! Stämningen, folkfesten, trängseln och alla glada miner!
Instagram och Instastories kommer det komma en hel massa bilder, så se till att du följer mig där!

 

Höst i Sälen

Vad tycker du om hösten? Vacker, härlig eller bara en plåga, nåt man ska genomlida på vägen mot vintern eller kanske till och med nästa sommar?

About Camilla Lind

Page with Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *