Ett inlägg från Vasaloppets startplats

Jag jobbar på näringslivsenheten på Malung-Sälens kommun och nu när Vasaloppets vintervecka har startat så hänger jag i vår monter på Vasaloppets startplats.

Vasaloppets startplats
Jag pratar med härliga vasalöpare om vinter- och sommaraktiviteter i Sälen. Om att kanske ta steget och flytta hit. Om gastrogymnasiet med riksintag som startar till hösten. Och om skidåkning förstås. Såklart är fokus skidåkning, precis som det ska vara en sån här vecka!


Jag hör om allas glädje och förväntningar de har inför sina lopp under Vasaloppets vintervecka  och det är helt fantastiskt!


Än är det lite lugnet före stormen. En del förberedelser pågår än och den stora anstormningen av vasalöpare inför öppet spår kommer väl under eftermiddagen och i morgon.


Ska du hit? Kom förbi och säj hej vetja!

About Camilla Lind

Page with Comments

  1. Hade definitivt kommit förbi och sagt hej om jag hade haft vägarna förbi ^^ Har två vänner som ska åka öppet spår, och de försökte dra med mig haha. Kanske någon gång, men inte i år 😉 måste lära mig åka skidor först…

  2. Vad sund jag var där igor kunde träffs dig och tacke för din trevlig blogg som jag följar nu sen längre tid. Tyvär ska ja åka hem imorgon ( Holland) önska jag kunda flytta hit. (Om Jon finns?). Hoppas ni har en trevlig vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *